BİRECİK’TE MİTİNG GİBİ AÇILIŞ  

BİRECİK’TE MİTİNG GİBİ AÇILIŞ....

DİĞER 1.06.2022 16:01:00 0
BİRECİK’TE MİTİNG GİBİ AÇILIŞ  

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi denildiğinde akla gelen ilk isim olan, Türk siyasetinin duayen isimlerinden işadamı Faruk Pınarbaşı’nın petrol istasyonu tesislerinin açılışı mitingden farksız oldu. 
Binlerce kişinin katıldığı açılış töreninde; iki dönem belediye başkalığında kente verdiği hizmetler efsane gibi dilden dile konuşulan Faruk Pınarbaşı’na sevgi seli gözlerden kaçmadı.
 
Merkez Mahallesi Yusuf Kemal Yaşar Caddesinde yenilediği modern tesisleri ile halka yeni ekmek kapıları açan ve bugüne kadar yatırımlarını sadece Birecik’e yaparak kentin kalkınmasına katkı sunan Faruk Pınarbaşı, tebrik yağmuruna tutuldu.
 
Konuklarıyla birebir ilgilenen Faruk Pınarbaşı, açılışta adeta gövde gösterisi yaptı. Mitinge dönüşen açılış hep sahada olan Faruk Pınarbaşı’nın  yeniden aktif siyasette yer alacağı şeklinde yorumladı. 
 
Bir hukuk adamı olarak iki dönem belediye başkalığı süresince adaletli hizmetiyle gönüllerde yer edinen Faruk Pınarbaşı’nın yenilenen tesislerinin açılışının siyaseti de ısındırdığı gözlendi.

Faruk Pınarbaşı’nın verdiği hizmetleri unutmayan Birecik halkının onun hizmetlerine olan özlemleri adete gözlerinden okunuyordu.

Ömrümü adeta Birecik’e adayan, devlerin en üst kademelerindeki yetkili organlarla kurduğu güçlü ikili ilişkileri sayesinde Birecik’e hizmet  yağdıran Faruk Pınarbaşı ise “Siyaset benim için hiç bir zaman amaç olmadı, halkıma hizmet için araç oldu” dedi. 

Faruk Pınarbaşı, dualarla yapılan açılış törenindeki konuşmasında ise, “Tüm konuklarıma ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ olsunlar var olsunlar. Allah bize daha nice ekmek kapıları açmayı nasip etsin”dedi.