Vali Şıldak Suruç'ta vatandaşları ziyaret etti

Vali Hasan Şıldak, gün boyu Suruç'ta çeşitli temaslarda bulundu. Çarşı merkezinde esnafı ziyaret eden Vali Şıldak, okullarda da öğrencilerle bir araya geldi.

GÜNDEM 9.05.2024 19:39:56 0
Vali Şıldak Suruç

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, bugün sabah saatlerinde Suruç'a giderek ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Suruç Fen Lisesi'ne giden Vali Şıldak, sınıflarda öğrencilerle bir araya gelerek geleceğe yönelik planlarını dinledi. Öğrencilerle birlikte Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında düzenlenen 'Yapay Zekâ Arkadaşım' tanıtım filmini izleyen Vali Şıldak, projenin ayrıntılarına değinerek başarı dileklerinde bulundu. Öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Şıldak, eğitimde özveriye dikkat çekerek okullarda bir aile ortamının oluşturulmasının öğrenci verimliliği açısından önemli olduğunu söyledi.

Vali Şıldak daha sonra Suruç Devlet Hastanesi'ne geçerek sağlık çalışanlarına başarılar diledi ve hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Gün içerisinde Suruç İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Şıldak, burada yaptığı konuşmasında "Suruç ilçemizde asayişin ve huzurun sağlanması için her an görev başında olan kahraman Jandarmamıza çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Öğle yemeği programını Abdurrahman Şimşek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrenci ve öğretmenlerle birlikte gerçekleştiren Vali Şıldak, ardından dersliklerde öğrencilerle bir araya geldi.

SURUÇ ÇARŞI MERKEZİNDE ESNAF VE VATANDAŞLAR ZİYARET EDİLDİ

Vali Şıldak, öğle sonrası programına ise esnaf ziyareti ile devam etti. İlçenin en yoğun bölgesi olan Cumhuriyet Meydanı, Uzun Çarşı ve Sanat Sokağında esnafı ziyaret eden Vali Şıldak, hayırlı işler dileklerinde bulundu. Güzergahında vatandaşlarla da bol bol sohbet eden Vali Şıldak, Suruçlu öğrencilerin sergisini gezerek gençleri tebrik etti.

Suruç İlçe Halk Kütüphanesi ve Aile Destek Merkezi ziyaretleri de gerçekleştiren Vali Şıldak’a Kaymakam Vekili Ahmet Fatih Sungur, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici eşlik etti.

BİHA



Haber Kaynak : Bizim Haber Ajansı