Urfa’da 6 yaşındaki çocuğun kahreden ölümü!

Şanlıurfa’da, kaza geçirdikten sonra hastanede ameliyata alınan ve ardından hayatını kaybeden 6 yaşında Mustafa İshak’ın ölümünde ihmal olup olmadığı tartışılıyor.

GÜNDEM 15.08.2023 18:51:47 0
Urfa’da 6 yaşındaki çocuğun kahreden ölümü!

Şanlıurfa’da 6 yaşındaki Mustafa İshak, 2 Ağustos’ta bir otomobilin çarpması sonucu ayağının kırılmasıyla yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kaval kemiğinin kırıldığı belirlenen küçük çocuğun daha sonra ortopedi servisine yatışı yapıldı.

Kırık ayağı içinameliyata hazırlanan Mustafa İshak, bilinci açık şekilde ailesiyle konuşarak ameliyata girdi. Küçük çocuğun kısa sürmesi beklenen ameliyatı yaklaşık 2 saat sürdü.

Doktorlar ameliyat sırasında küçük çocuğun kalbinin durduğunu, masajla Mustafa İshak’ın yeniden hayata döndürüldüğünü söyledi.

Yoğun bakım ünitesine alınan küçük çocuğun durumu kötüleşti. Entübe edilen çocuk, ambulanslaŞanlıurfaEğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ancak Mustafa İshak, müdahalelere olumlu tepki vermeyerek 3 gün sonra hayatını kaybetti.

Mustafa İshak’ın ölümüyle ailesi yasa boğuldu. Çocuklarının ölümünde ihmal veya kusur olup olmadığının araştırılmasını isteyen ailenin sorumlular hakkında şikayette bulundukları öğrenildi.

BİHA


Haber Kaynak : Bizim Haber Ajansı