Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Zafer Turan’dan kritik maç öncesi değerlendirme

TFF 2. Lig Beyaz Grubun play-off karşılaşmalarında doğrudan 3. tura yükselen ve TFF 1. Lige çıkma yolunda yarın Anagold 24 Erzincanspor karşısında kritik maça çıkacak olan Şanlıurfaspor’da değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Zafer Turan, “11 aylık

GÜNDEM 6.06.2023 14:48:19 0
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Zafer Turan’dan kritik maç öncesi değerlendirme

TürkiyeFutbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluğu kaybeden Şanlıurfaspor, ligdeki ensonmaçında 2-0 geri düştüğü Afyonspor’u 3-2 yenerek ligi 2. sırada bitirmeyi garantiledi. Bu sonuçla Şanlıurfaspor,play-offkarşılaşmalarında doğrudan 3. tura yükselmişti.

Şanlıurfaspor, play-off 2. tur müsabakaları sonucunda Anagold 24 Erzincanspor ile eşleşti.

Play-off 3. turunda yarınsaat20.00'de Anagold 24 Erzincanspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Şanlıurfaspor’da Teknik Direktör Zafer Turan maç öncesi değerlendirmelerde bulundu.

TURAN: ŞANLIURFASPOR’U LAYIK OLDUĞU TFF 1. LİGE ÇIKARACAĞIZ

Turan, kritik maça takım olarak hazır olduklarını ve hedeflerinin 1. lig olduğunu belirterek, şunları söyledi:

11 aydır süren bir emek ve maraton var burada. Tabi farklı hocalarımızda ve oyuncu grubumuz buradaydı. Herkes burada büyük bir emek harcadı ve 11 ayın sonunda buraya geldik. Bundan sonraki süreçte bunu taçlandırmak istiyoruz. Çok büyük bir emek ve başarı var. Yaklaşık 10 günden beri kamp sürecimiz devam ediyordu. İnşallah çarşamba ve pazar maçlarımızı oynayacağız. En iyi şekilde buradan sonuçlarla dönüp inşallah diğer play-off maçlarında Şanlıurfaspor’u layık olduğu TFF 1. Lige çıkaracağız. Tüm takım buna hazır ve arkamızda camianın olduğunu biliyoruz. Bu sorumluğunda bilincindeyiz.

“BÜNYAMİN DIŞINDA SAKAT YOK”

Takımın sakatlanan ve geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Bünyamin Balat dışında hazır olduğunu ifade ederek, “Takımda şuan sakat oyuncu olarak Bünyamin vardı. O da çalışma döneminde biizmle birlikteydi. Ağrıları devam ettiği için ameliyat olmak zorunda kaldı. O yüzden Bünyamin aramızda olmayacak. Bilindiği gibi Semih bir sakatlık geçirmişti son maçta. Ama o iyileşti. Bizimle birlikte 3-4 gündür çalışıyor. Onun dışında başka sakatımız yok. Takım tam hazır.“ dedi.

BİHA



Haber Kaynak : Bizim Haber Ajansı