Şanlıurfa'da 61 aranan şahıs gözaltına alındı!

Şanlıurfa’da emniyet ekiplerinin yaptığı operasyonlarda silahlı yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, hırsızlık, müstehcen yayınları yayınlamak, kasten yaralama ve dolandırıcılık gibi suçlardan hakkında yakalama emri bulunan toplam 61 şahıs yakalandı

GÜNDEM 23.05.2024 21:24:24 0
Şanlıurfa

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenledi.

Operasyonda 65 ekip ve 162 personelin görev aldığı bildirilirken, silahlı yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, hırsızlık, müstehcen yayınları yayınlamak, kasten yaralama ve dolandırıcılık gibi suçlardan hakkında yakalama emri bulunan toplam 61 şahıs yakalandı.

Bu kapsamda, M.D. isimli şahsın birden fazla kişi ile gece vakti silahlı yağma, cebir tehdit ve hile kullanarak kişi hürriyetinden yoksun kılma, dolandırıcılık ve hükümlü veya tutuklunun kaçması suçlarından 63 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu, K.A. isimli şahsın tefecilik yapmak ve basit yaralama suçundan 6 yıl 5 ay 18 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu, M.B. isimli şahsın 7258 sayılı yasaya muhalefet suçundan 4 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu, D.A. isimli şahsın ise bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçundan 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.

Kesinleşmiş cezası bulunan 27 şahıs işlemleri tamamlandıktan sonra cezaevine teslim edilirken, diğer şahıslar hakkında adli işlemler devam etmekte.




Haber Kaynak : Bizim Haber Ajansı