Şanlıurfa’da 30 Haziran Korucu Aileler Günü buluşması

30 Haziran Koruyucu Aileler Günü kapsamında Şanlıurfa Valiliği’nce il genelindeki koruyucu ailelere yönelik buluşma düzenlendi.

GÜNDEM 30.06.2024 16:03:34 0
Şanlıurfa’da 30 Haziran Korucu Aileler Günü buluşması

Vali Hasan Şıldak’ın Eşi Fatma Nur Şıldak, Vali yardımcıları Yeliz Mercan ve Ahmet Fatih Sungur ile birlikte Koruyucu Aile Günü kapsamında düzenlenen kahvaltı programında koruyucu ailelerle bir araya geldi.

Ev sahipliği yapan Vali Hasan Şıldak’ın Eşi Fatma Nur Şıldak ve Vali yardımcıları Yeliz Mercan ile Ahmet Fatih Sungur tüm misafirlerle ilgilenirken, çocuklar da unutamayacakları eğlenceli anlar yaşadı.

Çocuklara özel gösterilerin yer aldığı programda ailelere seslenen Vali Yardımcısı Ahmet Fatih Sungur, “Sıcak aile ortamlarında sevgili çocuklarımızı geleceğe hazırlayan kıymetli Koruyucu Ailelerimize teşekkür ediyoruz. Topluma örnek oluşturan anlamlı davranışlarından dolayı hepinizi ayrı ayrı kutluyoruz. Bizler de devletimizin şefkatini ve her türlü imkanını sizlere sunmaya devam edeceğiz. Dilediğiniz her an sizlerin yanınızdayız” dedi.

Şanlıurfa Valiliği tarafından koruyucu ailelere yönelik rutin buluşmalar halinde devam eden günün programı fotoğraf çekimi ile sona erdi.



Haber Kaynak : Bizim Haber Ajansı