Orman Bölge Müdürlüğünde EBYS eğitimi

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Şube Müdürlüğü tarafından Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) Birim Proje Sorumlularına yönelik eğitim yapıldı.

GÜNDEM 28.06.2024 11:19:09 0
Orman Bölge Müdürlüğünde EBYS eğitimi

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü 2024 yılı hizmet içi eğitim programında yer alan “Resmi Yazışma Kuralları ve Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) Kullanımı’’ eğitimi gerçekleşti.

Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda, Bölge Müdür Yardımcısı Cesim Karadağ başkanlığında, Basın ve İletişim Şube Müdürü Hüseyin Kaya ve Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünde görevli Elek. Elektronik Mühendisi Mehmet Ali Denkçeken tarafından verilen eğitime Bölge Müdürlüğüne ve bağlı Orman İşletme ve Orman Fidanlık Müdürlüklerinde görevli yazı işlerine bakan personeller katıldı.

Elektronik Yazışma ve Belge Yönetim Sistemi Talimatı doğrultusunda yapılan eğitimde, birim proje sorumluları talimat hakkında bilgilendirilerek, sorumlulara birimlerindeki sistem tanımlamaları, kullanıcı işlemlerini ve birime ait raporları görüntüleme yetkisi verildi, EBYS kullanımında karşılaştıkları sorunları kendilerinin çözmesi ve sistemin hatasız işlemesi için gerekli hassasiyetin gösterilmesi istendi.

BİHA




Haber Kaynak : Bizim Haber Ajansı