Karaköprü kırsalında spor tesislerinin sayısı artıyor

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerdeki sentetik çim saha sayısını artırıyor.

GÜNDEM 7.06.2023 11:12:30 0
Karaköprü kırsalında spor tesislerinin sayısı artıyor

Karaköprü Belediyesi gençliğe ve spora yatırım yapmak için kırsaldaki gençleri sporla alanlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Kırsal mahallelerde yaşayan gençler için sentetik çim sahalar yapılarak kırsalda spor tesisi yatırımları gerçekleştiriliyor.

Göbekli Mahallesine yapılan sentetik çim sahanın yapımı büyük oranda tamamlanırken yapılacak çevre düzenlemesi ile birlikte açılışı yapılarak kırsaldaki gençlerin hizmetine sunulacak.

Karaköprü’de şu ana kadar kırsal mahallelere 18 sentetik çim saha kazandırılırken 8 mahallede sentetik çim saha yapım çalışmaları devam ediyor. Bazı mahallelerde sahaların yapımı tamamlanma aşamasına gelirken diğer mahallelerde de kısa sürede bitirilmesi için çalışmalar sürüyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kırsal mahallelerde sosyal faaliyet alanlarına önem verdiklerini belirterek, bu anlamda çok amaçlı salonlar ve sentetik sahalar kazandırdıklarını dile getirdi.

Baydilli, “Kırsal mahallelerimiz çok önem verdiğimiz, oralara yapılacak her hizmetin insana yapılacak yatırım olduğunu bildiğimiz yerleşim alanlarımızdır. Bu anlamda kırsaldaki gençlerimizi de düşünerek onlara sportif faaliyet alanları olan sentetik çim sahalar inşa ediyoruz.

Şu anda tam 8 kırsal mahallemizde sentetik saha yapım çalışmaları gerçekleştiriyoruz ve çoğunda büyük oranda sahalarımızı tamamladık. Göbekli Mahallemizdeki gençlerimiz için de bir saha yaptık ve inşallah artık oradaki çocuklar sahada dilediklerince futbol ve diğer oyunları oynayabilecek. Gençlik ve Spor Bakanlığımıza gençlere hizmet yolunda bize verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. Göbekli Mahallemizdeki sahamız ve kırsala kazandırdığımız diğer sahalar mahallelerimize, gençlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

BİHA




Haber Kaynak : Bizim Haber Ajansı