Tarih: 07.12.2021 20:13

Harran bir ilk! Filenin sultanları çok çalışarak, tarladan finale yükseldi!

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde ortaokul öğrencileri büyük bir başarıya imza attı. Bu yıl ortaokullar arasında düzenlenen voleybol turnuvasında Harran Parapara Ortaokulu öğrencileri; finale kadar yükselme başarısını göstererek, Şanlıurfa İl 2.’si oldu.

Yenice Spor Salonunda saat 12.00’da başlayan müsabakanın ilk setini Parapara Ortaokulu 25-15 kazandı; ardından 2. seti Hacı Abdurrahman Özdemir Ortaokulu 25-8 kazanarak durumu 1-1’e getirdi…

Karşılamanın 3. setini ise 26-24 kazanan Hacı Abdurrahman Özdemir Ortaokulu setlerde 2-1 öne geçti. Çekişmeli geçen son seti de 25-21 kazanarak setlerde durumu 3-1’e getirerek il şampiyonu oldu.

Harran ilçesinde göreve başladığı günden bu yana İlk günden bu yana eğitime olan desteklerini  sürdüren ve öğrencilerle birebir ilgilenen Harran Kaymakamı Cihat Koç; heyecan dolu müsabakayı tribünden takip etti.

Parapara Ortaokulu Voleybol takımını oluşturan 12 kız öğrenci; hayatında ilk defa Şanlıurfa il sınırları dışına çıkacak olmanın ve bölge elemelerinde Şanlıurfa'yı temsil edecek olmanın heyecanını yaşıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —