Harran bir ilk! Filenin sultanları çok çalışarak, tarladan finale yükseldi!

Şanlıurfa'da bu yıl ortaokullar arasında düzenlenen voleybol turnuvasında Harran Parapara Ortaokulu öğrencileri; finale kadar yükselme başarısını göstererek Şanlıurfa İl 2.’si oldu.

SPOR 7.12.2021 20:13:00 0
Harran bir ilk! Filenin sultanları çok çalışarak, tarladan finale yükseldi!

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde ortaokul öğrencileri büyük bir başarıya imza attı. Bu yıl ortaokullar arasında düzenlenen voleybol turnuvasında Harran Parapara Ortaokulu öğrencileri; finale kadar yükselme başarısını göstererek, Şanlıurfa İl 2.’si oldu.

Yenice Spor Salonunda saat 12.00’da başlayan müsabakanın ilk setini Parapara Ortaokulu 25-15 kazandı; ardından 2. seti Hacı Abdurrahman Özdemir Ortaokulu 25-8 kazanarak durumu 1-1’e getirdi…

Karşılamanın 3. setini ise 26-24 kazanan Hacı Abdurrahman Özdemir Ortaokulu setlerde 2-1 öne geçti. Çekişmeli geçen son seti de 25-21 kazanarak setlerde durumu 3-1’e getirerek il şampiyonu oldu.

Harran ilçesinde göreve başladığı günden bu yana İlk günden bu yana eğitime olan desteklerini  sürdüren ve öğrencilerle birebir ilgilenen Harran Kaymakamı Cihat Koç; heyecan dolu müsabakayı tribünden takip etti.

Parapara Ortaokulu Voleybol takımını oluşturan 12 kız öğrenci; hayatında ilk defa Şanlıurfa il sınırları dışına çıkacak olmanın ve bölge elemelerinde Şanlıurfa'yı temsil edecek olmanın heyecanını yaşıyor.