Emin Yetim aday olmayacağını açıkladı

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığı için ismi geçen eski başkanlardan Emin Yetim kongrede aday olmayacağını açıkladı.

GÜNDEM 23.05.2024 16:36:03 0
Emin Yetim aday olmayacağını açıkladı

Şanlıurfsapor’da Olağan Genel Kurulu toplantısı8 Haziran Cumartesi günü yapılacak.

Külubün eski başkanlarından iş insanı Emin Yetim, kulüp başkanlığına yeniden aday olacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfaspor'un her zaman maddi ve manevi olarak yanında olacağını belirten Emin Yetim, başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. Yetim, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli hemşerilerim, malumunuz gündemde Şanlıurfaspor'un kongre süreci konuşulmaktadır.

Siz değerli hemşerilerimden, Şanlıurfaspor sevdalılarından, taraftar gruplarımızdan yoğun bir şekilde gerek sosyal medya üzerinden gerekse özelden tekrardan Başkan olmam hususunda mesajlar alıyorum.

Öncelikle şahsıma gösterilen teveccühün benim için çok değerli olduğunu bilmenizi isterim. Şanlıurfaspor'un benim sevdam olduğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Şanlıurfaspor için kapanma kararı alındığında ben bu şehrin bir evladı olarak, bu kararın karşısında durdum. Şanlıurfaspor'un düşmesine kesin gözüyle bakılmasına rağmen siz değerli Şanlıurfaspor sevdalılarının inancıyla bu ateşten gömleği giyerek, gövdemi taşın altına koydum. Şanlıurfaspor'un ligde kalması için sizlerle beraber verdiğim mücadele ve aldığım riskler sonucunda söz verdiğim gibi takımı ligde tuttum. Şanlıurfaspor'un ligde kalmasına kimse inanmazken siz Şanlıurfaspor sevdalıları ile birlikte bunu başardık. Daha sonra Şanlıurfaspor'un şampiyon olması için siz değerli hemşerilerime söz vermiştim. Allah'a şükürler olsun ki sizlere karşı mahcup olmadım ve sizlerin desteğiyle sözümü tuttum. Şanlıurfa'ya siyasi olarak hizmet etmek adına Milletvekili adayı olduğumda kendi isteğimle istifa ettim. Ancak buna rağmen son maça kadar takımı bırakmadım, siz değerli Şanlıurfaspor sevdalılarına verdiğim sözü tutmak için mücadele ettim.

Şanlıurfaspor'un her zaman maddi ve manevi olarak yanında olacağım. Şanlıurfaspor Başkanlığına aday olmayacağımı kamuoyuyla paylaşma gereğini hissettim. Siz kıymetli hemşerilerime bundan sonraki süreçte siyaset sahnesinde ve yatırımlarımla iş dünyasında hizmet edeceğimi bildirmek istiyorum”.

BİHA




Haber Kaynak : Bizim Haber Ajansı