11 Nisan Stadyumunda Süper Kupa için tadilat

Şanlıurfa’da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçı için 11 Nisan Stadyumunda tadilat çalışmaları başladı. Şanlıurfaspor’un sahasında oynayacağı maçlarda protokol tribünü tadilat nedeniyle Süper Kupa maçına kadar kapalı olacak.

GÜNDEM 6.03.2024 17:32:19 0
11 Nisan Stadyumunda Süper Kupa için tadilat

Şanlıurfa’da 7 Nisan’da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı için hazırlıklar sürüyor.

Maçın oynanacağı 11 Nisan Stadyumunda tadilat çalışmaları başladı.

Süper Kupa maçına kadar protokol tribünü tadilat nedeniyle kapalı olacak.

Şanlıurfaspor’dan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sezon başından buyana bizi yalnız bırakmayan ve her defasında isimleri Protokol tribününe kulübümüz ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yazılarak maça giriş yapan çok değerli taraftarlarımız;

Galatasaray - Fenerbahçe Süper kupa müsabakasının Stadımızda oynanacak olmasından dolayı Protokol tribünümüz yapılan tadilat nedeniyle Süper Kupa maçına kadar kapalı olacaktır.

Değerli Taraftarlarımız Pazar günü oynanacak Astor Enerji Şanlıurfaspor - Göztepe müsabakası ve Süper Kupa maçına kadar olacak tüm müsabakalar için Pasolig kartları ile Gold sağ tribünden 75 TL karşılığında bilet yüklemesi yaparak maça giriş yapmaları gerekmektedir.

Saygıdeğer Protokol tribünde daha önce kulübümüz ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından isimleri yazılan taraftarlarımızın maç günleri pasolig kart satışı yapılmadığı sadece bilet satışı yapıldığından Pasolig kartlarını maç gününden önce almaları gerekmektedir”.



Haber Kaynak : Bizim Haber Ajansı