YÖNTEM KOLEJİ 3. Yılını Kutladı

Şanlıurfa’nın önemli eğitim kurumlarından YÖNTEM KOLEJİ 3. Yılını düzenlediği basın toplantısı ile basınla bir araya gelerek kutladı.

EĞİTİM 7.10.2021 15:21:00 0
YÖNTEM KOLEJİ 3. Yılını Kutladı

Şanlıurfa’nın önemli eğitim kurumlarından YÖNTEM KOLEJİ 3. Yılını düzenlediği basın toplantısı ile basınla bir araya gelerek kutladı.

Maşuk toki yolu üzerinde bulunan YÖNTEM KOLEJİ (Anadolu lisesi) Şanlıurfa basınıyla bir araya gelerek eğitimdeki başarısını paylaştı.

Okulun kurucu müdürü Mustafa Yıldırım, kurumsal iletişim Koordinatörü Mehmet Emin Kuş, eğitim Koordinatörü Bekir Maraş ve yönetimi ile basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşen yemekli toplantıda, okulun kurucu müdürü Mustafa Yıldırım şu açıklamada bulundu:

"Eğitimde uzun yılların verdiği tecrübe ile 12 yıllık dershanecilik ve üç yıldır da okul olarak başarımıza başarı katmanın gururunu yaşıyoruz.
Şanlıurfa’da Pratik Yöntem Eğitim Kurumları olarak 12. yılımızı Yöntem Koleji olarakta 3. yılımızdayız.

Yıllardır binlerce öğrenciyi hayallerine kavuşturup üniversiteli yapmanın gururunu yaşıyoruz. 

Okulumuzun 3. yılında eğitim öğretim başlamadan kontenjanımızı doldurmanın sevincini yaşıyoruz. 

Velilerimizin bize olan güvenlerinin omuzlarımıza yüklediği yükün farkındayız. 

Bizler yöntem koleji ekibi olarak daima en iyi olmayı, zirveyi, başarıyı  hedefimize koyduk ve bu hedef doğrultusunda  ilk gün ki amatör ruhumuzla çalışıyoruz.

Geçmiş iki yılda Pandemiye ve kapanmalara rağmen çok güzel başarılara imza attık. 

2021 YKS de eğitim kurumlarımızda %100 veli memnuniyeti ve %90 lara varan yerleştirme oranıyla Şanlıurfa’da kitlesel başarıdaki yerimizi koruduk.

Bu yıl eğitim kurumlarımızda güzel derecelerle 14 tıp fakültesi, 12 hukuk fakültesi ve onlarca diğer farklı seçkin bölümlere öğrenciler yerleştirdik. 

Bugün Şanlıurfa’nın birbirinden değerli emekçi basın mensuplarıyla bir araya geldik.  Bu güzel başarıyı sizlerle ve sizler aracılığıyla kamuoyuyla paylaşmak istedik.

Davetimize katılımlarınızdan dolayı  sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Pratik Yöntem Eğitim kurumları olarak Şanlıurfa’nın eğitimde hakketiyi  değeri alması İçin var gücümüzle çalışmaya ve farklı projeler üretmeye devam edeceğiz." Dedi.