Urfalı Siyasetçilerden başsağlığı mesajı

Şanlıurfa milletvekilleri Ahmet Akay, Halil Özcan ve Akçakale belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk için başsağlığı mesajı yayınladılar.

SİYASET 1.10.2021 15:44:00 0
Urfalı Siyasetçilerden başsağlığı mesajı

AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Ahmet Akay, Halil Özcan ve Akçakale belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya sosyal medya hesaplarından Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün hayatının kaybetmesine ilişkin başsağlığı mesajı yayımladılar.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili ve TBMM İdare amiri Halil Özcan yayımladığı mesajında, İçişleri Eski Bakanı, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Milli Görüş davasının öncü isimlerinden değerli büyüğümüz Oğuzhan Asiltürk’e Cenab-ı Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekânı cennet olsun inşallah. İfadelerini kullandı.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Ahmet Akay ise yayımladığı mesajında, İçişleri Eski Bakanı, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Milli Görüş davasının öncü isimlerinden Oğuzhan Asiltürk'ün vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhume Allahtan rahmet kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Dedi.

Akçakale belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya mesajında, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı, eski İçişleri ve Sanayi Bakanımız Sayın Oğuzhan Asiltürk'ün vefatını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.

Merhuma Allah'tan rahmet ailesine, sevdiklerine ve milli görüş camiasına sabrı cemil niyaz ediyorum. Dedi.