Urfa’da yeni il milli eğitim müdürü görevi devraldı!

İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Fevzi Kurt, dün yapılan törenle, görevi eski Müdür İsmail Yapıcıer’den teslim aldı.

EĞİTİM 31.08.2021 10:43:00 0
Urfa’da yeni il milli eğitim müdürü görevi devraldı!

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Fevzi Kurt yapılan devir teslim töreniyle yeni görevine başladı. Bakanlık Merkez Teşkilatına çekilen İsmail Yapıcıer'i makamında ziyaret ederek çiçek veren Fevzi Kurt yapılan tüm hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Görevi teslim eden İsmail Yapıcıer ise şunları söyledi:

“Kadim ve Şanlı şehrimizde göreve başlayan Sayın Fevzi Kurt'a devrettiğimiz eğitim meşalesini daha da ileriye taşıyacağına inanarak kendilerine yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu süreçte özellikle müdür yardımcılarım, ilçe milli eğitim müdürlerim, şube müdürlerim,  okul müdürlerim, öğretmenlerim ve diğer tüm paydaşlarımızla birlikte eğitim öğretimin kalitesini daha iyi noktaya taşıma gayreti içinde olduk. Bu gayretimizin göstergesi olarak planlamış olduğumuz Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü, Öğretmen Gelişim Eğitim Merkezi, Orman Okulu, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Türkiye ikinciliği ve Erasmus Projeleri Okul Eğitimi Akreditasyonu gibi birçok çalışmayla geleceğimizin neferleri olan öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin kültürlenme süreçlerine katkıda bulunarak başarılarını artırmayı hedefledik. Ayrıca ilimizdeki taşımalı sisteme dâhil tüm öğrencilerimize kendi mutfaklarımızda kaliteli yemek sunmanın gururunu da sizlerle paylaşmak isterim.

Bu zorlu salgın sürecinde bizleri yalnız bırakmayan tüm yönetici, öğretmen ve velilerimize göstermiş oldukları fedakârlık için şükranlarımı sunarım. Özellikle onlarla çalışmanın ve görevi huzurlu, vicdanı rahat bir şekilde devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşerilerime, eğitim çalışanlarına, teşekkür ediyor yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Saygı ve sevgilerimle...”