Urfa-Suruç'ta katliam gibi kavga 4 ölü 8 yaralı

Kavga dün gece saatlerinde Suruç İlçesine bağlı Akören Kırsal Mahallesinde meydana geldi.

GÜNDEM 20.06.2021 13:31:00 0
Urfa-Suruç

Kavga dün gece saatlerinde Suruç İlçesine bağlı Akören Kırsal Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Akören Kırsal Mahallesinde bulunan Gök ve Gülek Aileleri arasında iddiaya göre sulama suyu nedeniyle tartışma çıktı.

Gece saatlerinde sulama suyu nedeniyle tartışmaya başlayan aileler arasındaki husumet giderek büyüyerek kavgaya dönüştü. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile taş, sopa ve silahların kullanılması sonucu yaşanan kavgada 2 kişi öldüğü, 8 kişinin ise yaralandığı öğrenilmişti.

BABA VE OĞUL HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Yaşanan kavga sonrası ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve Jandarma ekibi sevk edilmişti. Mahalleye gelen sağlık ekipleri yaralıları yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırırken yaşanan kavga esnasında yaralanan Halil Gök ve Kavas Gök isimli baba ve oğlunun hayatını kaybettiği tespit edilmişti. Bölgeye sevk edilen Jandarma ekipleri mahallede ve hastanede geniş güvenlik önlemi alırken yaralılarından bazılarının ise durumunun ağır olduğu öğrenilmişti.

2 KİŞİ DAHA HAYATINI KAYBETTİ

Yaşanan olayın ardından hayatını kaybeden Halil Gök ve Kavas Gök isimli baba ve oğlun ardından Halil Gök'ün diğer oğlu Mustafa Gök ve Gülek Ailesinden Reşat Gülek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gece saatlerinde yaşanan kavga sonrası olayla ilgili soruşturma kapsamında kavgaya karışan kişilerin yakalanması için çalışma başlatan Jandarma ekipleri 8 kişiyi gözaltına aldı. Hastanede tüm müdahaleler rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Mustafa Gök ve Reşat Gülek'in ardından meydana gelen kavgada toplamda 4 kişinin öldüğü 6 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

Urfanatik