TÜGVA, MÜNAZARA YARIŞMALARINI AKÇAKALE'DE DE BAŞLATTI

Akçakale TUGVA Temsilciliğinin başlattığı ortaokullar arası Münazara Yarışması Öğrencileri büyük bir katılımıyla başladı.

GÜNDEM 7.04.2021 21:55:00 0
TÜGVA, MÜNAZARA YARIŞMALARINI AKÇAKALE

Türkiye genelinde TUGVA Genel merkezi tarafından başlatılan Ortaokullar arası Münazara Yarışması Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde de başladı.

Akçakale Belediyesi Kültür merkezi Konferans salonunda başlayan Orta okullar arası Münazara Yarışmaya, Öğretmenler, öğrenciler ve jüri üyeleri katılım gösterdi.

Çalışma ve Zekâ mı? Ahlak mı eğittim mi? Sosyal medya faydalı mıdır, Zararlımıdır? Gibi konuların tartışıldığı programda birbirinden ilginç tespitler ve açıklamalar güne damgasını vurdu.

Yapılan yarışma ile ilgili olarak kısa bir değerlendirme yapan Akçakale TUGVA Temsilcisi Mustafa Çelikçi;

“Vakfımızın Türkiye genelinde başlattığı ortaokullar arası Münazara Yarışmasını bugün itibariyle Akçakale ilçemizde de başlattık. Akçakale’de bulunan Orta öğretim okulunda okuyan öğrenciler bu yarışmamıza çok ilgi gösterdiler. Bu yarışmamızı finalle sonuçlandıracağız. Final sonrası katılım gösteren okullarımıza ve öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim edeceğiz. Şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi