Şanlıurfaspor kulübü 2 başkanı sayın Arif Önkol katkıları ile efsene tayfa tarafdar dernek başkanı Müslüm eski tüm Urfa'ya forma dagıtı

Şanlıurfaspor kulübü 2 başkanı sayın Arif Önkol katkıları ile efsene tayfa tarafdar dernek başkanı Müslüm eski tüm Urfa'ya forma dagıtı

SPOR 7.07.2021 08:01:00 0
Şanlıurfaspor kulübü 2 başkanı sayın Arif Önkol katkıları ile efsene tayfa tarafdar dernek başkanı Müslüm eski tüm Urfa

Şanlıurfaspor Kulübü 2. Başkanı İş adamı ve Hayırsever Arif Önkol, ‘her Odada bir forma Olsun’ sloganıyla bir çok özel forma yaptırdı.

Özel iş yerleri, hastane doktor odaları, esnaf, ve çok sayıda iş yerlerine taraftarlar tarafından dağıtılan Urfaspor formalarının ücretsiz bir şekilde dağıtıldı.
Önkol’un bu anlamlı çalışması forma alan herkes tarafından takdirle karşılandı. 

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı yeşilli ekibe destek olunması çağrısında da bulunan Önkol, ‘inşallah pandemi sona erecek ve tribünler dolacak. Urfaspor’u layık olduğu yere çıkarmak için elimizden gelen tüm gayreti seferber edeceğiz. Kentin tek takımı tek markası olan Şanlıurfaspor’u yalnız bırakmamalıyız. Tüm Urfalılar, iş adamları hep birlikte maddi manevi destekte bulunmalıyız.’ dedi. 
Efsane Tayfa Derneği Başkanı Müslüm Eski, İş adamı Arif Önkol’un destek verdiği Şanlıurfaspor’un formalarını Şanlıurfaspor sevdalılarıyla buluşturmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.