Şanlıurfaspor`da kongre ikinci kez ertelendi!

Şanlıurfaspor şu sıralar kayyum tehlikesi ile karşı karşıya. Öyle ki bugünde ertelenen kongre ile beraber haftaya yapılacak olan kongrede de liste çıkmazsa Şanlıurfaspor kayyuma kalacak.

SPOR 16.09.2020 15:01:15 0
Şanlıurfaspor`da kongre ikinci kez ertelendi!

Geçtiğimiz hafta yeterli çoğunluk sağlanamadığı için Şanlıurfaspor kongresi bugüne ertelenmişti.

GAP Vadisi Tesisleri’nde toplanan kongre için yapılan seçimlerde Divan Başkanlığı’na Ömer Dodanlı seçildi.

Öte yandan yönetim için bir listenin çıkmamasından dolayı Şanlıurfaspor kongresi bir kez daha ertelendi. Ertelenen Şanlıurfaspor kongresinin önümüzdeki hafta Perşembe günü GAP Vadisi Tesisleri’nde saat 12.00’da yapılacağı öğrenildi. Haftaya da gerçekleşecek olan kongrede yönetim için liste oluşturulmazsa Şanlıurfaspor için tehlike çanları çalmaya başlayacak ve Şanlıurfaspor’a kayyum atanacak.

“ŞİMDİ GÖZ GÖRE GÖRE O ŞANSI DA KAYBEDİYORUZ”

Divan Başkanı Ömer Dodanlı, yaptığı açıklamada, kulüp için tehlike çanlarının çalmaya başladığını ifade etti.

Kulübün özellikle son 3 yılda ciddi ekonomik sıkıntılar yaşadığını vurgulayan Dodanlı, "Şanlıurfaspor'un bugün itibariyle borcu 49 milyon liradır. Kulüp yönetiminin yarısı istifa etmiş durumdadır.

Yarım asırlık Şanlıurfaspor, gelecek hafta kayyuma kalma tehlikesiyle karşı karışa kaldı.

Defalarca takımın el birliğiyle birlik beraberlik içerisinde bu durumdan kurtarılmasını istedik ancak çağrılarımız ve çabalarımız bir türlü karşılık bulmadı.

Önce ki sezon başında da TFF, Ulusal Lisans kriterlerini tamamlamadığı için Şanlıurfaspor'a 15 puan silme cezası vermişti. Sezonu son sırada bitirmemize rağmen liglerde düşme kalkınca Şanlıurfaspor, geleceğe umutla sarılabilme adına son bir şans yakalamıştı şimdi göz göre göre o şansı da kaybediyoruz. Sahip çıkmayanlar utansın." diye konuştu.