Tarih: 10.03.2025 15:48

Şanlıurfa'da çeşitli suçlardan aranan 319 şahıs yakalandı

Facebook Twitter Linked-in

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından 3- 9 Mart tarihleri arasında aranan şahıslara yönelik geniş çaplı asayiş uygulamaları gerçekleştirildi.

Hapis cezası ve yakalama emriyle aranmakta olan şahısların tespiti ve yakalanması amacıyla 3 bin 687 personel operasyonlarda görev aldı.

Ekipleri tarafından 433 farklı noktada gerçekleştirilen uygulamalarda toplam 392 kişi yakalandı.

Yakalanan şahıslar arasında, toplum güvenliğini tehdit eden ve ağır suçlar işleyen kişiler de bulunuyor.

Hapis cezası ve yakalama emriyle aranan şahıslar arasında dolandırıcılık suçundan 74, hırsızlık suçundan 47 ve yağma suçundan 7 kişi olduğu belirtildi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı, vatandaşların güvenliğini sağlamaya yönelik bu tür operasyonların devam edeceğini ifade etti.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —