Şanlıurfa için ortak akıl, farklı görüşler! Yarın seçim varmış gibi çalışan siyasetçiler
Şanlıurfa'da siyasi partilerin teşkilatları, saha çalışmalarını yoğunlaştırarak tabanlarını harekete geçirme çabalarını sürdürüyor.
Şanlıurfa'da siyasi partilerin teşkilatları, saha çalışmalarını yoğunlaştırarak tabanlarını harekete geçirme çabalarını sürdürüyor.
Özellikle farklı partilerden öne çıkan isimler, vatandaşlarla birebir temas kurarak sorunları dinliyor ve partilerinin mesajlarını doğrudan iletmeye devam ediyor.
Anavatan Partisi'nde Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, çalışkanlığı ve aktif saha varlığıyla dikkat çekiyor. Aslan, sık sık ilçe ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek Şanlıurfa'nın yerel sorunlarını gündeme taşıyor ve halkın beklentilerini merkeze alan bir yaklaşım sergiliyor.
Yeniden Refah Partisi kanadında ise MKYK Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye'nin kurucu belediye başkanı kimliğiyle tanınan bir isim olarak sahada yoğun mesai harcıyor. Ekinci, esnaf ziyaretleri, mahalle buluşmaları ve teşkilat etkinlikleriyle partisinin tabanını hareketlendiren çalışmaları sürdürüyor.
CHP'de ise Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, milletvekilliği görevini aktif bir şekilde sahaya taşıyarak vatandaşların sorunlarını Meclis'e taşımanın yanı sıra ilçe ve mahalle düzeyinde de sıkça görülüyor. CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ da teşkilatın başında sahada olmaya özen gösteriyor; sanayi sitelerinden kırsal bölgelere kadar uzanan ziyaretlerle partinin nabzını tutuyor ve tabanı motive ediyor.
İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali Eroğlu ise vatandaşlarla doğrudan iletişim kuruyor ve 2026 sürecine yönelik hazırlıklarını güçlendiriyor.
Şanlıurfa siyasetinde bu isimlerin ortak noktası, kış aylarında bile hız kesmeden sürdürdükleri saha çalışmaları. Farklı partilerden olsalar da hepsi, tabanı hareketlendirme ve halkla iç içe olma konusunda kararlı bir görüntü çiziyor.


