Şanlıurfa Başkan Aslan'ı Konuşuyor

Önlenemez yükselişe sahip olan kentin sevilen siyasetçisi Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan 'ın gücünü nereden ya da kimden aldığı herkesin dilinde.

SİYASET 25.01.2022 11:00:00 0
Şanlıurfa Başkan Aslan

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan çalışmalarıyla ve projeleriyle siyasetin nabzını tutmaya çalışıyor.

Bu arada,Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan 'ın son 2 yıldaki yükselişi dikkati çekiyor. Halil Aslan , geçen hafta il başkanlığında MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ,Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz,MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş ve Akçakale Belediye Başkan yardımcısı Halef Karataş 'ı ağırladı.

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, Şanlıurfa da  “ Sokakta siyaset yapıyor ”, özellikle “ Esnaf hemşehrilerinin nabzını çok iyi tutan ” Urfalıların 15 'inci milletvekili olarak bilinen , İl başkanı Aslan  tam bir " Fahri Milletvekili "  izlenimi uyandırıyor.

Şanlıurfalıların sıkıntılarını ve sorunlarını , özellikle esnafların içinde bulunduğu durumu sosyal medyadan  çok iyi anlatan İl Başkanı Aslan Sosyal medyadan paylaşımları da , reyting rekorları da kırıyor.

Halil Aslan ve Anavatan Partisi Şanlıurfa Teşkilatının yükselişi Siyasi araştırmalarda.Anketlerde artık açıkca görülüyor.

BAŞKENTTE 2 AĞABEY KİM ? 

Kentte önemli bir popülerliğe  sahip olan Urfa'nın sevilen siyasetçisi Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan 'ın gücünü nereden ya da kimden aldığı 7'den 77'e  herkesin dilinde.İşte merak edilen bu sorunun yanıtını sizin için araştırdık.

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan , başkent Ankara odaklı çalışmalarına devam ediyor.Anavatan Partisi Genel Merkezinde de görev üstlenen Başkan Aslan , aslında siyasi gücünü ağabey olarak hitap ettiği 2 dev siyasetçiden alıyor.

Kaynak: Urfagaste