Nazan Odabaşı’dan Beraat Kandili Mesajı 

İş insanı ve siyasetçi, nam-ı diğer Şanlıurfa’nın Hanım Ağası Nazan Odabaşı, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.

DİĞER 17.03.2022 21:55:00 0
Nazan Odabaşı’dan Beraat Kandili Mesajı 

İş insanı ve siyasetçi, nam-ı diğer Şanlıurfa’nın Hanım Ağası Nazan Odabaşı, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.

Odabaşı, mesajında Beraat Kandili’nin anlamına işaret ederek, “Berat gecesi; inananlara, kulluk bilinci ve hesap verme şuuruyla günahlardan arınmaları ve Yüce Allah’ın sonsuz rahmet ve merhametine iltica etmeleri gerektiğini bir kez daha hatırlatır. Bu mübarek geceler, bizlere akıp giden hayatta durup düşünme, özümüze dönme ve günahlarla kirlenen gönül dünyamızı temizleme fırsatı sunar” ifadelerine yer verdi. 

Bu güzel gecenin tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini temenni eden Nazan Odabaşı, şunları kaydetti:

“Cenabı Hakkın rahmet kapılarını sonuna kadar araladığı bir geceye daha kavuşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazanın habercisi, kutlu bir gece olan Berat gecesinde ellerimizi memleketimizin huzur ve sükûnu için açalım. Gelecek nesillerimize hediye edeceğimiz yarınlarımızın aydınlık dolu olması için açalım. Yüce Yaradan’ın merhametinin ülkemiz ve İslam âlemi üzerinde tecelli etmesi için açalım.”

Nazan Odabaşı, bu mübarek günün günahlardan arınma ve af gecesi olduğuna dikkati çekerek, “Biliyoruz ki; büyük ve merhameti bol bir sahibimiz var ve rahmetini tecelli ettirdiği bu anlar bizler için bir nimet. Bu nimeti, bu fırsatı iyi değerlendirebilmek ise bizlerin elinde. Bu vesile ile sevgili hemşehrilerimin, aziz milletimizin  ve tüm İslam aleminin Berat Kandili’ni tebrik eder, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını dilerim” dedi.