Meclis üyesi Mehmet Yumuşak'ın Ramazan ayı mesajı

Akçakale Belediyesi'nin AK Partili meclis üyesi Mehmet Yumuşak Ramazan ayının başlayacak olması münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınladı.

GÜNDEM 12.04.2021 21:07:00 0
Meclis üyesi Mehmet Yumuşak

Akçakale Belediyesi'nin AK Partili meclis üyesi Mehmet Yumuşak Ramazan ayının başlayacak olması münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Meclis üyesi Mehmet Yumuşak mesajında; “Yüce Allah’ın inayetiyle bir Ramazan Ayına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İslam âleminin heyecanla beklediği bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olarak bilinen 11 ayın sultanı Ramazan ayına girildiğini hatırlatarak, Ramazan ayı manevi duyguların en üst düzeye ulaştığı ve insanlar arasında kardeşliği pekiştiren, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği günlerdir.

Ramazan ayı sahuruyla, iftarıyla, teravihiyle Müslümanlar için mübarek ve bereketli bir aydır. Ramazan ayı Müslümanlar için başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluş ayıdır. Bütün Müslümanların derdi, kederi bir kenara bırakarak imanla, şuurla, Ramazan ayını huşu içerisinde idrak etmeleri gerekir.

Rahmet ve merhamet ayı olan Ramazan’ın İslam âlemine barış, huzur, kardeşlik ve bereket getirmesini diliyor, milletimizin ve bütün Müslümanların Mübarek Ramazan ayını kutlar, ramazan coşkusunun birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini yüce Allah (c.c)’tan niyaz ederim” dedi.