Kuş, halı saha çalışmasını yerinde inceledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe genelinde yapımına başlanılan halı saha ve spor komplekslerinin yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

SPOR 11.01.2021 16:19:00 0
Kuş, halı saha çalışmasını yerinde inceledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilk etapta 5 mahallede aynı anda yapımına başlanılan halı saha ve spor komplekslerinin yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Eyyübiye Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı işbirliğiyle yapımına başlanılan halı sahalarda yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Gençlerin ve vatandaşların steril ve güvenli ortamlarda sportif faaliyetlerini yürütebilecekleri alanlar için ilk etapta 5 mahalle belirlenmişti. Asya mahallesi, Osmanlı mahallesi, Muradiye mahallesi, Yardımcı mahallesi ve Batıkent mahallelerinde yapılacak olan halı sahalar, ilçe genelinde her mahallede yaygınlaştırılacak. Yardımcı kırsal nahyasında yapımı süren halı saha çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcısı Ali Çiftçi ve Başkan Yardımcısı Abdullah Toprak’la birlikte inceleyen Başkan Kuş, bölgede mahalle muhtarı Salim Aslan ve mahalle sakinleriyle de bir araya geldi. Yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen halı sahadaki çocuklarla da ilgilenen Başkan Kuş, spor komplekslerinin sayılarını artıracaklarını belirtti.

İlçe gençliğine hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” ilk etapta 5 mahallede yapım çalışmalarına başladığımız halı sahaların sayısını artıracağız. Bugün Yardımcı kırsal mahallemizdeki çalışmaları inceledik. Burada aynı zamanda bir ilk olan Millet Bahçesi yapım çalışmalarımız da devam ediyor. Hem millet bahçesi hem de halı sahayı kısa sürede bitirip, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. “ dedi.

Yardımcı Mahalle Muhtarı Salim Aslan da çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirip, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.