Kitap ve oyuncak kampanyasına sizde bağışta bulunuz

Kitap ve oyuncak kampanyası Şanlıurfa ve Hakkari illerini kapsamaktadır...

GÜNDEM 18.06.2021 22:49:00 0
Kitap ve oyuncak kampanyasına sizde bağışta bulunuz

Kitap ve oyuncak kampanyasının Harran ilçesi koordinatörü İsa Biter yaptığı açıklamada projenin öneminden bahsetti.

İsa Biter: Projemiz Şanlıurfa ve Hakkari ilini kapsamaktadır. Şanlıurfa’dan Hakkari’ye uzanan bu yolda gönülden gönüle uzanan sevgi bağımız kardeşlik bağımız gayemiz gençliğinin pınarında olan evlatlarımızın elinden tutarak maddeye yönelmelerini dağa çıkmalarını engellemek başkaları tarafından yanlış yönlendirilmelerini engellemek onlara kardeş duygusuyla sahip çıkarak onlara bir nebze olsun yardım edebilmek bu yüzden gönül köprüsü dedik gönül köprüsünden adım atan her bir birey geleceğinin teminatı olan evlatlarımız İçin en büyük miras olan değer sevgi saygı ve vatan bilincine sahip çıkacak aydın bir gençlik bu yüzden bir kitap ile destek dedik mesele kitap yazıp eser bırakmak değil asıl mesele hiç tanımadığın birine hiçbir menfaat gözetmeksizin yüreğine dokunabilmek ve bu yürekte yer edinebilecek bir değere sahip olabilmek .. Gönül köprüsünde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Kampanyamız oyuncak ve kitap kampanyasıdır 

Harran ilçesi proje koordinatörü İsa Biter: bizim amacımız artış gösteren intihar olaylarını kapatmak adına güzel bişeyler yapmak.

Kimisi kitap yazar adını bırakır kimisi de kitabını birine bırakır birine örnek olur asıl mesele kitap yazmak değil yazılan kitabı okuyarak ondan faydalanabilmek bizim de gayemiz topluma faydalı bireyler yetiştirmek.

Gönülden gönüle uzanan bir yol 
Yolun başında bir hikaye vardır.

Gönül köprüsü projemizde sizlerde destek olmak adına bir kitap bir oyuncak desteği ile projemize katkı sunabilirsiniz, gelecek yarınlarındır. Geleceğimize sahip çıkmasak geleceğimizi kendi elimizle heba ederiz, heba edilen gelecek bir kenara atılmış gençlik demektir. Evet sizde uzak diyarlardan gönülden  gönüle uzanan yolda  okuduğunuz kitabınıza imza atarak bağışta bulunabilirsiniz. Yapacağınız yardımları Narlıkuyu Mahallesi, 1049 sokak, çiftler sitesi C blok no 17 Karaköprü/Şanlıurfa adresinden Leyla Dusak'a ve Şanlıurfa/Harran Cumhuriyet Mahallesi Biter Küme evler No.11 adresindena İsa Biter' e gönderebilirsiniz.