İlçe Başkanı Özyavuz'un Babalar Günü Mesajı

AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz Babalar günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

GÜNDEM 20.06.2021 13:09:00 0
İlçe Başkanı Özyavuz

AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz Babalar günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Özyavuz mesajında;

“Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımız, geleceğe hazırlanmamız ve sosyal hayata atılmamız konusunda önemli yer tutar. Türk aile yapısının temel direği olan babalarımızı bir kez daha hatırlayacak, onlara olan sevgi ve saygımızı bir kez daha dile getireceğiz.

Üstlendikleri sorumlulukların yanı sıra gösterdikleri hoşgörü, sevgi ve şefkatle aile bağlarının güçlenmesini, çocuklarda güven duygusu oluşmasını sağlayan babalar, toplumsal yapımızın şekillenmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Baba, çınar ağacı gibidir; meyvesi yoktur ama gölgesi yeter.

Bu vesileyle başta şehit babaları olmak üzere tüm Şanlıurfalı hemşerilerimin Babalar Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal etmiş olan büyüklerimizi ve babalarımızı rahmet ve minnetle anıyor, Baba adaylarının da  Babalar Günü kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.