İl Başkanı Kırıkçı'dan Viranşehir Belediyesine ziyaret

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesini ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, ilçede yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Salih Ekinci’den bilgi aldı.

DİĞER 14.09.2021 21:24:00 0
İl Başkanı Kırıkçı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Kırıkçı’nın son durağı Viranşehir Belediyesi oldu. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’yi makamında ziyaret eden Kırıkçı, ilçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kırıkçı’ya ziyareti sırasında AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaçizmeli ve parti yöneticileri de eşlik etti. 

Seçimlerin önemine değindi

Burada gerçekleşen görüşmede 2023 seçimlerinin önemine vurgu yapan Kırıkçı, şöyle konuştu: “Bizler birlik ve beraberlik içerisinde oldukça ilçemizde de şehrimizde de daha güzel işler ortaya çıkmaya devam edecektir. Bu vesileyle şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına misafirperverliğinizden dolayı ben hepinize teşekkürlerimi sunuyor. Yapacağınız çalışmalarda hepinize muvaffakiyetler diliyorum.”


Kırıkçı, daha sonra belediye toplantı salonunda meclis üyeleriyle de görüştü. Buradaki toplantıda ilçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kırıkçı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.