Tarih: 07.05.2025 16:45

Harranlı Öğrenci 13 Yaşında “Yetim” Kitabını Yayımladı

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde yaşayan Harran Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Rüzgar Mustafa Katı, 13 yaşında ilk kitabını yazmanın gururunu yaşıyor. Genç yazarın “Yetim” adını verdiği hikâye kitabı, okurların beğenisine sunuldu.
Kitap sevgisini küçük yaşlardan beri içinde taşıyan Rüzgar Mustafa Katı, yazarlık hayalini gerçeğe dönüştürdü. Kitabını tanıtırken “Dünya kitaplarla güzeldir” ifadesini kullanan Katı, okumaya ve yazmaya daha çok çocuğun teşvik edilmesi gerektiğini vurguladı.

Okumaya ve Yazmaya İlham Oluyor
Henüz 13 yaşında bir öğrenci olarak kendi kitabını yayımlayan Rüzgar Mustafa Katı, yaşıtlarına örnek olurken öğretmenleri ve ailesinin de takdirini kazandı. “Yetim” kitabında empati, dayanışma ve insan sevgisi gibi değerleri ön plana çıkaran genç yazar, yazma serüvenine yeni eserlerle devam etmeyi hedefliyor.

Ailesi ve öğretmenleri, Rüzgar’ın azmi ve başarısıyla gurur duyduklarını belirtirken, Harran’da böylesi yetenekli gençlerin çıkmasının ilçeye değer kattığını ifade etti.

Rüzgar Mustafa Katı, okuma ve yazma tutkusunu daha geniş kitlelere ulaştırmak için çalışmaya devam edeceğini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —