Harranlı Genç Kocaeli'de uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Kocaeli-Karamürsel'de bıçaklı kavgada yaralanan bir kişi kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

DİĞER 13.03.2022 19:59:00 0
Harranlı Genç Kocaeli

Kocaeli-Karamürsel'de bıçaklı kavgada yaralanan bir kişi kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Şanlıurfa'nın Harran ilçesi Bulgurlu kırsal mahallesinde ikamet eden 24 yaşındaki İbrahim Açıkkol isimli genç iş yerinde tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak, öldürüldü.

Olay! Kocaeli-Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi, Amiral Caddesi üzerinde meydana geldi. Daha önce aralarında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıkan Ramazan ŞEYGÜL (32) ile İbrahim AÇIKKOL (24) cadde üzerinde bir birleri ile karşılaştığı ve kavga ettikleri bildirildi. Ramazan ŞEYGÜL (32) kavga esnasında yanında bulunan bıçağı çıkartarak İbrahim AÇIKKOL (24) çeşitli yerlerinden ağır yaraladı.

Çevredeki vatandaşların 112 Acil servis ve Polis ekiplerine haber verdiği, yaralı İbrahim AÇIKKOL (24) 112 Acil servis ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonrası, Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.  İbrahim AÇIKKOL (24) bıçaklayan Ramazan ŞEYGÜL (32) olay yerine gelen polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Öldürülen İbrahim Açıkkol 'un cenazesi bu akşam saat 18.00 GAP Havalimanına getirilerek, ailesine teslim edildi. Vefat eden İbrahim Açıkkol'un taziyesinin Harran ilçesi Bulgurlu mahallesinde yapılacağı öğrenildi.