Harranlı Çocukların Survivor Hayalini Başkan Özyavuz Gerçekleştirecek

Şanlıurfa’nın Harran İlçesi Yedi Kardeş köyünde çocuklar için Survivor parkuru kuruldu...

GÜNDEM 3.05.2021 00:10:00 0
Harranlı Çocukların Survivor Hayalini Başkan Özyavuz Gerçekleştirecek

Şanlıurfa'nın Harran ilçesine bağlı Yedi Kardeş köyünde, tiktok isimli sosyal medya hesaplarından Survivor parkuru kurarak hayallerini gerçekleştirmeye çalışan çocukların cep telefonlarına kaydettikleri görüntüler büyük beğeni topladı.

Harranlı Ali Çeçen, köydeki çocukları eğlendirmek için tarlaya Survivor parkuru kurdu. Yedi Kardeş köyünde tarlada oluşturulan araba tekerlerinden çemberden geçme, ahşap yükseltilerden yüksek atlamaya ve tarla içinde oluşturulan toprak havuzdan atlayıp geçmeye kadar bütün etapları oluşturan Ali Çeçen, Survivor heyecanını herkese yaşattı.

Ali Çeçen ve arkadaşlarının sosyal medyaya düşen görüntülerini izleyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, çocukların Survivor hayalini gerçekleştirmek için yetkili birim müdürlerine talimat verdiği öğrenildi.

http://www.guneydogugundem.com' a konuşan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, İlçemize bağlı Yedi kardeş mahallemizde çocuklarımızın Survivor programından ilham alarak ksıtlı imkanlarla boş arazide kurdukları parkurda yarışmaları ve güzel anları cep telefonlarına kaydedip sosyal medya hesaplarından paylaşmaları bizler gibi birçok kişiyi etkiledi. Harran Belediye Başkanlığı olarak, bir çok mahallemize kazandırdığımız halı saha ve oyun gruplarını çocuklarımızın gelişimi için mahalle halkımızın hizmetine sunduk. Bugünde Yedi Kardeş mahallemizdeki çocuklarımızın hayalini gerçekleştirmek için en yakın zamanda Survivor parkurunu kurmak için gerekli çalışmalarımız başlattık." Açıklamasında bulundu.