Harran'da Ziraat Bankası Müdürlüğüne yeni atama

Harran Ziraat Bankası İsmail Ceylan görevine başladı.

DİĞER 29.07.2022 19:07:00 0
Harran

Şanlıurfa'da Ziraat Bankası müdürlüğünde bir çok atama gerçekleşti. Harran Ziraat Bankası Müdürü Mahmut Aksoy Hilvan/Şanlıurfa şubesine atanmış olup yerine Harran Ziraat Bankası Müdürlüğüne İsmail Ceylan atanarak, ilçedeki görevine başlamıştır.  

Harran Ziraat Bankası İsmail Ceylan Kimdir?

İsmail Ceylan: 1978 Suruç/Şanlıurfa doğumludur. Evlidir. Harran Üniversitesi Bilgisayarlı Muhasebe ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakülteleri mezunudur. 1998 yılından beri Ziraat Bankasında çalışmaktadır. Suruç, Şanlıurfa Merkez, Karaköprü, Emniyet caddesi şubelerinde çalışmış olup,  08.05.2021 tarihinde Sincik/Adıyaman şubesine Müdür olarak atanmıştır. 26.07.2022 tarihinde ise Harran ilçesi Ziraat Bankasına Müdür olarak atanmıştır.

İsmail Ceylan; Harran Şubesine isteyerek  atandığını ve Harrandaki vatandaşlara zevkle hizmet edeceklerini belirterek, hemşerilerimizin  Türk Lirası , yabancı para , altın ve her türlü mevduatlarını Ziraat Bankasına yatırarak destek olmalarını beklediğini ifade etti. Müşterilerine Tarımsal, Ticari ve Bireysel alanlarda Finansman desteği sağlamaya ve her türlü bankacılık hizmetlerini vermeye devam edeceklerini ifade etti.