Harran'da Yeni Parklar Göz Dolduruyor

Harran'da değişim sürüyor.

GÜNDEM 12.01.2021 14:56:00 0
Harran

Yeşile önem veren hizmetleriyle öne çıkan Harran Belediyesi tarafından ilçeye yeni bir park daha kazandırıldı. Başkan Mahmut Özyavuz da yapımı tamamlanan Cumhuriyet Parkı'nda incelemelerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.


Tarihi Harran ilçesindeki yeşil alan miktarını artırmaya yönelik çalışmalara hız veren Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un talimatı sonrası kısa sürede tamamlanan Cumhuriyet Parkı vatandaşların hizmetine sunuldu. Harran'da bahardan kalma bir gün yaşanırken Başkan Özyavuz da parkta incelemelerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Çocuk oyun gruplarında pandemi dolayısıyla sokağa çıkmaları kısıtlanan minikleri, kısıtlamadan muaf tutuldukları saat aralığında ziyaret eden Başkan Özyavuz, çocuklarla bol bol sohbet etti. Minikler yeni parkta oldukça keyifli vakit geçirdiklerini belirterek Başkan Özyavuz'a teşekkür etti. 

İLÇEMİZDE YEŞİL ALAN MİKTARINI ARTIRIYORUZ


Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ise yaptığı açıklamada; "Hayatın her alanında çalışmalarımız sürüyor. Kısa süre önce yapımına başladığımız Cumhuriyet Parkı'mızda çalışmalarımız tamamlandı. İlçemizin hemen girişinde yer alan bu parkımız, alanda vatandaşlarımızın da belirttiği gibi Harran'ımıza yakışır bir park oldu. Peyzaj ve aydınlatma çalışmalarının da sona erdiği parkımızda oyun ve fitness gruplarımızla kamelyalarımızın yanı sıra piknik masalarımız ve banklarımızın da kurulumları tamamlandı. Bir yanda ilçe halkımız fitness gruplarının bulunduğu bölümde spor yaparken diğer yanda da miniklerimiz oyun gruplarında vakit geçirecekler. Pandeminin sona ermesiyle birlikte bu parkımız da vatandaşlarımızın uğrak yeri haline gelecek. Oyun ve fitness gruplarımızın bulunduğu alan yumuşak zeminle kaplı. Bunun yanında oyun gruplarımız da çocuklarımız için tehlike oluşturmayacak ve daha uzun ömürlü olacak ahşap malzeme ağırlıklı. Bu denli memnuniyet verici hizmetleri halkımızla buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Yeşile önem veriyor, yeşil alan miktarını artırma gayretimizi sürdürüyoruz. Cumhuriyet Parkı'mız Harran ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Tüm halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadesini kullandı. 
Harran Belediyesi'nce yapımı tamamlanan Cumhuriyet Parkı'nda çocuk oyun ve fitness grupları, kamelya ve banklar, üstü kapalı piknik masaları ile estetik bir mimari yapıya sahip dekoratif çeşmeler yer alıyor.