Tarih: 15.10.2024 17:01

HARRAN’DA DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

Harran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumak amacıyla ilçede faaliyet gösteren işletmelerde detaylı hijyen ve fiyat denetimleri gerçekleştirdi.

Harran Belediyesi ekipleri, halkın kaliteli ve hijyenik ürünler tüketebilmesi için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Denetimlerde fırın, kasap ve gıda satışı yapan işletmelerin hijyen koşulları ve fiyat etiketi uygulamaları titizlikle inceleniyor.

Harran'da Belediye zabıta ekipleri, ilçe genelinde yapılan denetimlerde gıda ürünlerinin son kullanma tarihleri kontrol edilirken, hijyen konusunda da işletmeleri denetleyerek gerekli şartları taşımayan işletmelere ise cezai işlem uygulandı. Lokanta, kasap ve fırınlarda hiyjen ve kullanılan meşrubatlarda tarihi geçmiş ürünlerde kontrol yapılırken, tarihi geçmiş ürünlere el konularak imha edildi.

Denetimlerin insan sağlığını korumak için yapıldığını ve yapılmaya devam edeceğini aktaran Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Kurallara uymayan esnaflara göz yumulmayacaktır. Kural dışı hareket eden herkese cezai işlem uyguluyoruz. Sağlıklı ve müreffeh bir ortamı sağlamak için zabıta ekiplerimiz denetimlerini sürdürmeye devam edecektir. İfadelerini kullandı.

Zabıta ekipleri, ilçe genelinde denetimleri sıkılaştırarak halk sağlığını korumayı ve yaşam standartlarını artırmayı hedefliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —