Harran İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Asutay’ın Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı

Harran İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Asutay’ın Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı...

EĞİTİM 12.09.2022 09:51:00 0
Harran İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Asutay’ın Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 12 Eylül Pazartesi günü başlayacak.Bugün eğitime gönül veren herkesle büyük bir heyecan ve mutluluk içindeyiz.

Bu eğitim -öğretim yılında da 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda ve 2021-2022 eğitim-öğretim yılında yaptığımız çalışmaların sonuçlarını da göz önünde bulundurarak yeni bir eğitim rotası oluşturduk. İş ve gönül birliği çerçevesinde ilçemizi her alanda başarıya taşıma, eğitimin kalitesini artırma çabasıyla ve çalışmalarımıza yenilerini de ekleyebilmek gayesiyle güzel işler yapacağımıza inanıyorum . 
  
İlçemizdeki 188 okul/kurum, 1485 öğretmen ve idareci , ülkemizin ve velilerimizin emaneti olan 36.570 öğrencimiz ile aydınlık bir geleceğe ulaşmak adına hazır bulunmaktayız . 

Değerli Meslektaşlarım ,
İnsanlığı ve insanımızı imar edecek olan sizler karşısında büyük bir saygı duyduğumu ifade etmek istiyorum . Geleceğimiz olan çocuklarımızı sizlere emanet ediyorum . 

Saygıdeğer Veliler,
Bu süreçte sizlerin desteğinin bizler için çok önemli olduğunu unutmayalım . Çocuklarımızı fikrini söyleyebilen , düşünen ,sorgulayan ve teknolojiyle bütünleşen birer birey olarak hep birlikte hayata hazırlamalıyız. 

Sevgili Çocuklar,
Sizleri geleceğimizin birer teminatı olarak görüyoruz ve sizlere çok önem veriyoruz . 

 Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Eğitimdir ki bir milleti; ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatır ya da tutsaklık ve düşkünlüğe bırakır. ‘ Sözleri ile hepinize başarılı ve sağlıklı bir eğitim öğretim yılı dilerim...