Harran Belediyesinden Ödüllü Resim Yarışması

Harran Belediyesi ?Hayalindeki Harran?ın Resmini Çiz? ödüllü resim yarışması düzenliyor.

SANAT 14.12.2019 16:10:33 0
Harran Belediyesinden Ödüllü Resim Yarışması

Harran Belediyesi’nin düzenlediği Şanlıurfa genelinde meslek ve yaş sınırı fark etmeksizin herkesi kapsayan “Hayalindeki Harran’ın Resmini Çiz” Resim Yarışması17 Aralık 2019 Salı günü başlayıp 20 Ocak 2020 Pazartesi günü son bulacaktır. Yapılan Çalışmaların Jüri tarafından değerlendirme tarihi 23 Ocak 2020 Perşembe günü yapılacak, sergi ve ödül töreni tarihi ise 7 Şubat 2020 Cuma günü yapılacak.

Yarışmaya katılan herkesin çalışmalarını belirlenen tarihler arasında Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik merkezine teslim etmeleri gerekmektedir.

Harran Belediyesi tarafından düzenlenen “Hayalindeki Harran’ın Resmini Çiz” ödüllü resim yarışmasında yarışmaya katılacaklar için resim tekniği serbest olup çizdikleri resimlerin boyutları en az 35x50 en fazla 100x100 boyutunda olmalıdır.

Değerlendirme sonucunda Birinciye Cumhuriyet altını, İkinciye yarım altın, Üçüncüye çeyrek altın verilecektir. Bu ödüller dışında Jüri üyelerinin belirlemiş olduğu en iyi Mansiyon ödülü de ödül töreninde sahibine verilecektir.

Yarışmayla ilgili detaylı bilgiye sahip olmak ve aklınızdaki soruların cevabını bulmak için Harran Belediyesi Kültür ve gençlik merkezinde görevli Ressam Mehmet Doğan’a 0542 440 98 97 iletişim numarasın dan ulaşabilirsiniz.

Hayallerdeki sınırları ortadan kaldırıp, tarihi gün yüzüne çıkaran kümbet evlerini, Harran kalesini, Yeryüzündeki ilk çağ üniversitesini, pamuğu, arpayı, buğdayı ve mısırıyla turizm ve tarım şehri olan Harran ilçesi, tüm ihtişamıyla kalemlerden dökülmeye hazır. Sende kendine güveniyorsan “Hayalindeki Harran’ın Resmini Çiz”