Har-do Harran'a hayırlı olsun

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, Harran Kaymakamlığı tarafından bölgenin önemli turizm alanlarının yoğun olduğu yerde Har-do isimli mobil dondurma standı kuruldu.

DİĞER 6.06.2022 09:45:00 0
Har-do Harran

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, Harran Kaymakamlığı tarafından bölgenin önemli turizm alanlarının yoğun olduğu yerde Har-do isimli mobil dondurma standı kuruldu. Harran Kaymakamı Cihat Koç'un girişimleri sonucunda ilçeye kazandırılan Har-do, aynı zamanda iki kişinin istihdamına katkı sağlıyor.

Har-do'nun Harran'a kazandırılmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade Harran Kaymakamı Cihat Koç, bu müjdeli haberi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Cihat Koç; Harran Kültür Turizm A.Ş. çatısı altında kendi imkanlarımızla yapıp Har-Do adıyla faaliyete geçirdiğimiz mobil dondurma kioskumuz ilçemize gelen misafirlerimizin ilgi odağı oldu. Aynı zamanda iki gencimizi istihdam ettiğimiz gibi ilk bir haftalık gelirimiz de 7 aileye yardım olarak dağıtıldı. Küçük Bir kioskla başladık ama hedefimizi bir yıl içerisinde tam kapsamlı dondurma üretim tesisi kurup ilimizin diğer ilçelerinde de mobil satış noktaları oluşturarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfımıza daha fazla ek kaynak sağlamak olarak belirledik… Yapabilir miyiz? Halkımızın duasıyla evelallah herşeyi yapabiliriz… paylaşımında bulundu.