Haliliye Belediyesinin Üst Yapı Atağı Sürüyor-VİDEO

Haliliye Belediyesi; sıcak asfalt, kilitli beton parke ve stabilize yol yapım çalışmalarını merkez ve kırsal mahallelerde yoğun şekilde devam ettiriyor.

DİĞER 13.12.2020 13:15:00 0
Haliliye Belediyesinin Üst Yapı Atağı Sürüyor-VİDEO

Haliliye Belediyesi; sıcak asfalt, kilitli beton parke ve stabilize yol yapım çalışmalarını merkez ve kırsal mahallelerde yoğun şekilde devam ettiriyor.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, “Her adımda Haliliye’ sloganıyla ilçe genelinde yol yapım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yavuz Selim Mahallesinde, kısa süre önce başlatılan sıcak asfalt serim işlemini tamamlayan ekipler, asfaltlanan yolu bölge halkının hizmetine sundu. Yolun yenilenerek hizmete açılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri, Haliliye Belediyesine teşekkür ettiler.

Yürütülen üst yapı çalışmaları kapsamında; kilitli beton parke döşeme çalışmaları da devam ediyor. Ekipler; merkezde İmam Bakır Mahallesinde, kırsalda ise Kısas Mahallesinde kilitli beton parke döşenen yolların kısa sürede hizmete sunulması için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kırsalda yürütülen yapım çalışmalarında Üçkonak Mahallesinde ise stabilize yol yapım çalışmaları, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince hummalı şekilde devam ediyor.

İmam Bakır Mahallesinde yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Mahalle Muhtarı İmam Deniz, taleplerinin ardından kısa sürede çalışmaların başladığının altını çizerek, şunları kaydetti:

“Başkan Canpolat’a mahalle ziyareti sırasında parke taşının yenilenmesi gereken yerlerden bahsettik. Kendisi anında ekiplere talimat verdi. Çok kısa bir süre içende ekipler mahallemizde çalışmalarına başladılar. Başlatılan bu çalışma mahallemiz tarafından memnuniyetler karşılandı. Şu anda mahallemiz bir eksiği kalmadı. Ben mahallem adına Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyorum.”

Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada; 4442263 numaralı Beyaz Masa Hattına gelen talepler ve ekiplerin sahada yaptığı incelemeler neticesinde program dahilinde çalışmaların diğer mahallelerde de yapılacağı ifade edildi.