Gazeteci Abdullah Akkurt, 2021 Yılı Sağlık ve Özgürlük Yılı Olsun

TUMEF Harran ilçe başkanı gazeteci Abdullah Akurt yeni yıl münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

DİĞER 31.12.2020 18:35:00 0
Gazeteci Abdullah Akkurt, 2021 Yılı Sağlık ve Özgürlük Yılı Olsun

TUMEF Harran ilçe başkanı gazeteci Abdullah Akurt yeni yıl münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Gazeteci Akkurt mesajında, 2021 yılında insanlık adına yaşanan dram ve acıların son bulması, savaşların olmaması, insanlık suçlarının işlenmemesi, hastalıkların yok olduğu güzelliklerle dolu güzel bir yıl geçirilmesini diledi.

Acısıyla tatlısıyla bir yılın geride bırakıldığını, yeni bir umut, yeni bir sevgi ve hoşgörüyle dolu bir yıl dileğiyle yeni yıla girileceğini ifade eden Akkurt şunları kaydetti:

"Yeni yılda birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenerek devam edecek, halkımız daha mutlu, daha huzurlu ve güvenli günler yaşayacaktır. Türkiye'nin daha kalkınmış, güçlenmiş, itibarı yükselmiş ve Ulu Önder Atatürk'ün emrettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkması için birlik, beraberlik ve hoşgörü içerisinde çok çalışılması gerekmektedir. Yeni yılda, sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını, 2021 yılının tüm basın camiasına, Şanlıurfa halkına, milletimize, insanlığımıza ve dünyaya huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum. 2021 yılında insanlık adına yaşanan dram ve acıların son bulması, savaşların olmaması, insanlık suçlarının işlenmemesi temennisinde bulunurken, güzelliklerle dolu güzel bir yıl umudunu taşıdığımın bilinmesini istiyorum. 2021 yılının 2020 yılında yaşanan acıların son bulduğu, mutlulukların yaşandığı bir yıl olması umuduyla, mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir yıl dileğimle yeni yılınızı kutluyorum." Dedi.