Fedakar Öğretmenler Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

Şanlıurfa `nın Harran ilçesine bağlı Oğulcuk kırsal mahallesinde, Oğulcuk İlk okulu`nda ilçe kaymakamı Cihat Koç ve idareciler okul boyayıp, temizlik yaptılar.

EĞİTİM 21.10.2020 13:32:21 0
Fedakar Öğretmenler Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

Şanlıurfa 'nın Harran ilçesinde Oğulcuk kırsal mahallesinde bulunan Oğulcuk ilk okulu'nda Harran İlçe Kaymakamı Cihat Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, okul Öğretmenleri ve İlçe Jandarma ekipleri el birliğiyle okul boyayıp, temizlik yaptılar.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesi Oğulcuk köyünde öğrencilerinin ferah ve temiz bir ortamda eğitim görmesi için el birliğiyle köy okulu boyandı. 

Harran İlçe Kaymakamı Cihat Koç; öğretmen, Milli Eğitim Yöneticileri ve İlçe Jandarma ekipleri işbirliği ile köy okullarında çalışma başlattıklarını söyledi. Yeni atanan öğretmenlerin ellerine fırçaları alarak okulun duvarlarını boyadığını, sıralarını tamir ettiğini ve bahçeyi düzenlediğini anlatan Kaymakam Cihat Koç öğretmenlerimiz köy okullarımızdaki eksikliğin giderilmesi için fedakarca çalışmaktadırlar. 

Okul yöneticileri ise köy okulunun eksikliğini gidermek için çaba gösterdiklerini söylediler., "İç ve dış cephe boyalarımızı tamamladık. Ayrıca eğitici görsellerle okulumuzu renklendirdik. Öğretmen arkadaşlarımızla el ele verip, okulumuzu güzelleştirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandılar.