Fecr İnsani Yardım Derneği Yetimleri ve Mazlumları Yalnız Bırakmadı

Fecr İnsani Yardım Derneği Yetimleri ve Mazlumları Yalnız Bırakmadı...

GÜNDEM 11.11.2025 00:07:00 0
Fecr İnsani Yardım Derneği Yetimleri ve Mazlumları Yalnız Bırakmadı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde faaliyet gösteren Fecr İnsani Yardım Derneği, yetim ve mazlumlara yönelik yardım çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Dernek, hayırseverlerin destekleriyle yüzlerce yetim ve ihtiyaç sahibi aileyi onurlarına verilen yemekte bir araya getirdi.

Duygusal anların yaşandığı programa, Akçakale Kaymakamı Ali Cemal Altınöz başta olmak üzere, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Öztürk ve Kızılay Akçakale İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ayhan da katılım sağladı.

Fecr İnsani Yardım Derneği yetkilileri, amaçlarının sadece maddi destek sağlamak değil, aynı zamanda yetim ve mazlumların gönlünü kazanmak olduğunu ifade ederek, “Bizler mazlumun duasını, yetimin gülüşünü en büyük kazanç olarak görüyoruz” dediler.

Katılımcılar, böylesine anlamlı bir organizasyonu gerçekleştiren Fecr İnsani Yardım Derneği’ne teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin toplumda dayanışma ve kardeşlik ruhunu güçlendirdiğini belirtti.

Fecr İnsani Yardım Derneği başkanı Yusuf Aygün yaptığı açıklamada, “Bu sofrada emeği geçen, bir lokma da olsa katkı sunan tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerine yer verildi.