Eyyübiye'de halı saha sayıları artıyor

Eyyübiye Belediyesi, ilçe gençliğinin ve vatandaşların daha rahat koşullarda sportif faaliyetlerde bulunması için halı saha yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

SPOR 10.11.2021 12:06:00 0
Eyyübiye

Eyyübiye Belediyesi, ilçe gençliğinin ve vatandaşların daha rahat koşullarda sportif faaliyetlerde bulunması için halı saha yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gençliğe verdiği önemle kamuoyunun akdirini toplayan Eyyübiye Belediyesi ilçe gençliğinin hizmetine sunulmak üzere 2 halı sahanın daha yapımını tamamlama aşamasına getirdi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un daha önceden söz verdiği 5 halı sahanın açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleşmişti. TOKİ Batıkent Halı Saha, Kito Deresi Halı Saha, İkizce Mahallesi Halı Saha, Yamaçaltı Mahallesi Halı Saha, Yardımcı Mahallesi Halı saha yapımından sonra ekipler Hamzaba ve Bakırtaş mahallelerinde de yapım çalışmalarını tamamlayıp, tesisleri açılışa hazır hale getirdi. Eyyübiye Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı işbirliğiyle yapımı tamamlanma şamasına gelen halı sahaların önümüzdeki günlerde vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi.

Sosyal medya hesabından çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Kuş, hedeflerinin 25 yeni suni çim saha yapmak olduğunu belirterek,” İlçe gençliğinin ve vatandaşlarımızın sportif faaliyetlerde bulunması için, yeni suni çim saha yapımımız devam ediyor. Açılışını yaptığımız 5 saha sonrası 2 yeni sahamız da açılışa hazır hale geldi. Hedef; 25 yeni suni çim saha.” Dedi.