Ertelenmişti! Yayınlanacağı tarih belli oldu

Pandemi nedeniyle ertelenmişti: Merakla beklenen film için tarih verildi!

KÜLTÜR 18.09.2021 15:50:00 0
Ertelenmişti! Yayınlanacağı tarih belli oldu

2019 da çekilen fakat pandemi sürecinde sinemalara getirilen kısıtlamalar nedeniyle vizyon şansı bulamayan ve merakla beklenen ‘Me Nokta Ali’ adlı filmin yayınlanma tarihi açıklandı.

Yönetmeliğini Engin Akyıldırım'ın yaptığı başrollerini İlkin Oğuzhan Çakır, Merve Sevi, Ayhan Taş, Naci Taşdöğen, Orçun Kaptan, Yaşar Şengül, Tahsin Taşkın’ın paylaştığı ve konuk oyuncu olarak Muzaffer Uzunyılmaz ile Erol Taşcı'nın rol aldığı ‘Me Nokta Ali’ filmi 24 Eylül tarihinde sinemalarda izleyici ile buluşacak.

‘Me Nokta Ali’ filminin içeriğine ilişkin Yönetmen Engin Akyıldırım'ın Urfa Pusula Haber Ajans’ına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Me Nokta Ali komedi filmi. İzleyicinin çok seveceğini düşünüyorum. Bu güzel projenin yapımcılığını Metin Tapmaz, senaryo Uğur Karakuyu’ya ait. Özverili bir ekiple güzel bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Emirdağ’da çekimlerini yaptığımız filmimiz pandemiden dolayı vizyonu birkaç kez ertelenmişti. Umarım hak ettiği ilgiyi bulur. Filmin konusu şu şekilde;  Me Nokta Ali adında sakar bir köylü çocuğun şehirde başından geçen birbirinden ilginç olayları anlatmakta. Me Nokta Ali 24 Eylül’de sinemalarda, vizyonda."