Erdoğan'ın PCR testleri negatif çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan twitter hesabından koronavirüs testinin negatif çıktığını açıkladı. Eşi Emine Erdoğan'ın ise hastalığı hafif geçirdiğini söyledi.

SAĞLIK 11.02.2022 08:41:00 0
Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, 5 gün önce koronavirüse yakalanmıştı.

Omicron varyantına yakalandığını duyuran Erdoğan, hastalığı hafif geçirdiğini belirtmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün twitter hesabından testinin negatif çıktığını açıkladı.

"HAMDOLSUN, İKİ GÜNDÜR YAPTIRDIĞIMIZ TESTLER NEGATİF ÇIKTI"

Kısa sürede sağlığına kavuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, twitter hesabından, "Allah’a hamdolsun, son iki gündür yaptırdığımız testler negatif çıktı. Bu süreçte ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından dualarıyla, güzel mesajlarıyla bize destek olan kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim kılsın…" dedi.

"EŞİM EMİNE ERDOĞAN HASTALIĞI ÇOK HAFİF GEÇİRİYOR"

Eşi Emine Erdoğan'ın ise hastalığı hafif atlattığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eşim Emine Erdoğan Hanımefendi de hamdolsun hastalığı çok hafif belirtilerle geçiriyor. İnşallah kendisinin de testlerinin kısa süre içinde negatif çıkmasını temenni ediyorum."

"TÜM HASTALARA RABBİMDEN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM"

Hastalığının takibinde emeği geçen doktorlara teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hastalığın seyrini hassasiyetle takip eden sağlık ekibimize teşekkür ediyor, bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarımıza selamlarımı gönderiyorum. Allah yardımcıları olsun. Rabbim’den tüm hastalarımıza en kısa zamanda acil şifalar diliyorum." dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ın PCR testleri negatif çıktı #1

"CUMHURBAŞKANIMIZIN YAKIN ZAMANDA RUTİN PROGRAMINA DÖNECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Prof. Dr. Serkan Topaloğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili son bilgileri paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son 2 gün içinde yapılan testlerinin negatif olduğunu belirten Topaloğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son iki gündür yaptığımız PCR testleri negatif çıktı. Ben çok yakın bir zamanda hatta yarın Sayın Cumhurbaşkanımızın rutin programına döneceğini düşünüyorum"