Ceylanpınar’ın Yeni İlçe Başkanı Doğantekin Oldu

Ceylanpınar’ın Yeni İlçe Başkanı Doğantekin Oldu...

SİYASET 7.09.2021 12:01:00 0
Ceylanpınar’ın Yeni İlçe Başkanı Doğantekin Oldu

Önceki Dönem AK Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek’in istifasından sonra merakla beklenen yeni ilçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin oldu. Doğantekin AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında Başkan Kırıkçı’dan mazbatasını teslim aldı.

Başkan Kırıkçı açıklamasında, “Genel Merkezimizin uzun zamandır Ceylanpınar’la ilgili yaptığı değerlendirmenin nihayetindeyiz. Genel Merkez teşkilat Başkanlığımız kararlarını bize bildirdiler. Ortak olarak yaptığımız istişareler sonunda Ceylanpınar’da AK Parti İlçe Başkanı olarak Abdulcelil Doğantekin’i tayin ettiler. İnşallah bugünden sonra bizde mazbatasını kendisine vereceğiz kendisi Ceylanpınar’da oradaki çalışma arkadaşlarımızla, dinamiklerle görüşecek teşkilatını kuracak. Yolunun açık olmasını, hayırlı olmasını diliyorum kendisine de tekrar başarılar diliyorum” dedi.

Mazbatasını AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı’dan alan yeni ilçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin yaptığı açıklamada, “Genel Merkezimizin uzun süreden beridir Ceylanpınar’ın İlçe Başkanlığı için yapmış olduğu çalışmayı sonuçlandırdı. Bu sonucun kararını da şahsıma tevdi ettiler. Bugün bu mazbatayı almak üzere İl Başkanlığında İl Başkanımız Sayın Abdurrahman Kırıkçı ile bir araya geldik mazbatamızı aldık. İnşallah bu görevi hakkıyla yerine getireceğime inanıyorum. Bu saatten sonra durmak yok yola devam Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi.