Büyükşehir, Kente Modern Tesisler Kazandırmaya Devam Ediyor-(VİDEO)

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesinde hizmete sunduğu modern mezbahane ile vatandaşların sağlıklı koşullarda kesilen etleri tüketebilmeleri için hijyenik ve modern tesisler yapmaya devam ediyor.

DİĞER 12.02.2021 08:27:00 0
Büyükşehir, Kente Modern Tesisler Kazandırmaya Devam Ediyor-(VİDEO)

Büyükşehir Belediyesinin daha sağlıklı ve modern teknik ekipmanlarla kesim yapmak için inşa ettiği yeni mezbahanede aynı anda daha fazla büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesimi yapılabilecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün üzerinde önemle durduğu konuların başında gelen hayatın her noktasında temizlik anlayışı hizmete sunulan modern mezbahanede eksiksiz olarak uygulanıyor.

Sağlıklı nesiller için hijyenik ve modern tesisler yapmaya devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hizmete sunduğu mezbahayla teknolojik ve modern ortamlarda kesim işlemlerini gerçekleştirerek vatandaşların sağlıklı et tüketimi için her türlü önlemi alıyor.

Büyükşehir Belediyesi Et ve Süt Kombine Kompleksinde kesilen büyük ve küçükbaş hayvanların dağıtımı son sistem soğutuculu et nakil araçlarıyla gerçekleştiriliyor.