Bilimpark Şanlıurfalı Öğrencilerin Yolunu Aydınlatacak

Şanlıurfalı öğrenciler, geleceğe güvenle bakacak.

EĞİTİM 12.06.2021 09:13:00 0
Bilimpark Şanlıurfalı Öğrencilerin Yolunu Aydınlatacak

Bilimpark Eğitim Kurumları Şanlıurfa'da Açıldı....
 
 Şanlıurfalı öğrenciler, gelecekteki kariyerlerini belirleyen iki sınavdan birisi olan Liselere Giriş Sınavı’na (LGS), deneyimli öğretmenler nezaretindeki Bilimpark Eğitim Kurumları’nda hazırlanacak. 
 
14 yılı ÇEAŞ ve Şanlıurfa Anadolu Lisesi’nde olmak üzere 28 yıl eğitim- öğretime hizmet eden öğretmen Halef Milli’nin, her biri kendi alanında oterite olan öğretmenleri de çatısı altında topladığı Bilimpark Eğitim Kurumları törenle açıldı.
 
Şehrin merkezinde, ferah, geniş ve konforlu ortamı ile kapılarını açan Bilimpark Eğitim Kurumları’nın açılışına kentin önde gelen simaları katılarak, “Hayırlı olsun” temennilerini ilettiler.
 
Hayatını adeta eğitime adayan, bilgi birikiminin yanı sıra iletişim becerisi ile de farkını hissettiren Halef Milli, ferah ve çağın gereklerine uygun modern fiziki mekanın yanı sıra deneyimli  öğretmenleri de çatısı altında topladı. 
 
Halef Milli, kentte adlarını Matematik alanında duyuran öğretmenler Lamih Ebret ve Murat Ebret’in yanı sıra Türkçe öğretmenliğinde oterite olan Veysel Kaya ile İngilizce’yi sevdiren öğretmen olarak tanınan Salih Şenay’ı kadrosuna dahil etti.

Meslek hayatı boyunca yetiştirdiği avukat, savcı, hakim, doktor ve mühendis öğrencileriyle adından söz ettiren kurucu Halef Milli,  geleceğin Türkiye’sine hizmet edecek, vatanına ve milletine hayırlı evlatları artık Bilimpark Eğitim Kurumları çatısı altında hayata hazırlayacak.

Sadece liselere hazırlık dersleri verecek ve hayatın dönüm noktası olarak görülen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’ndaki (YKS) başarının temellerini atacak olan Bilimpark Eğitim Kurumları’nın açılışı sadece öğrencileri değil, onların geleceği için çabalayan ailelere de rahat bir nefes aldırttı.
 
Açılışa katılanlar, öğrencilerin artık güvenli ellerde geleceğe hazırlanacağını belirtirken, kurucu Halef Milli, mesleğine gönül vermiş ekiple, Şanlıurfalı gençlerin yollarına ışık tutma çabasında olacaklarını söyledi.
 
Halef Milli, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklarına teşekkür ederek, “Burası asla ticari bir zihniyetle işletilmeyecek. Öncelikli hedefimiz öğrencilerimizin geleceğe güvenle bakmasını sağlamak ve Şanlıurfa’nın eğitim istatistiklerinde üst sıralarda yer almasına katkı sunmak olacaktır” dedi.
 
Ailelerin çocuklarına yapacakları en önemli yatırımın eğitim olması gerektiğine vurgu yapan Halef Milli, “Biz burada çocuklarımızın beynini hard disk gibi görmeyeceğiz. Onlara öncelikle öğrenmeyi öğreteceğiz. Sıcak bir aile ortamında eğitim alacak olan öğrencilerimizin sınavlardaki başarısı ise bize en büyük ödül ve motivasyon kaynağı olacaktır” diye konuştu.