Başkan Yıldız'dan Birecik'te Esnaf, Vatandaş, STK Ziyareti

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Birecik İlçe Başkanlığını, Esnafı, vatandaşları ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

SİYASET 22.12.2020 22:44:00 0
Başkan Yıldız

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Birecik İlçe Başkanlığını, Esnafı, vatandaşları ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

Başkan Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte öncelikle AK Parti Birecik İlçe Başkanı Abdulvahap Aktar ve Yönetimini daha sonra Birecik Muhtarlar Derneğini, Birecik Esnaf Ve Sanatkarlar Odasını, Birecik Kamyoncular Ve Minibüsçüler Odasını, Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifini, Birecik Ticaret Ve Sanayi Odasını, Bakkallar Odasını, Birecik Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifini, Birecik Belediye Başkanlığını, Birecik Kadın Destek Merkezini, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Birecik Gençlik Merkezini, Birecik esnafını ve vatandaşları ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “ Bugün Birecik İlçemizde önce Teşkilat ziyaretimizle daha sonra da Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlarımızı ziyaretlerimizle devam ediyoruz. Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanımızı ve yönetimini ziyaret ettik. İlçe Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzla birlikte taleplerini, önerilerini, sorunlarını dinleyip gerekli kurumlara iletiyoruz. Bugüne kadar AK Parti hükümetlerimiz her zaman hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın yanında oldular. Bundan sonraki süreçte de yanlarında olduğumuzu her koşulda kendileri ile birlikte onları destekleyeceğimizi de kendilerine ifade ettik. Çok şükür ki vatandaşlarımızın, esnafımızın teveccühü bizleri mutlu etti. Pandemi koşullarını da göz önünde bulundurarak kısıtlı sayıda arkadaşımızla kendilerine ziyarette bulunmuş olduk. Ben ev sahipliği için kıymetli başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Kendilerine her zaman partimize verdikleri desteklerden ötürü de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizde AK Parti olarak her zaman kendileri ile birlikte olacağımızı ifade ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum,” dedi.

Birecik Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Zülküf Uğur, “İl Başkanımız Sayın Bahattin Yıldız’a İlçe Başkanımız Abdulvahap Aktar’a Birecik Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulu arkadaşlarımla birlikte kendilerini ağırladık. Sanayi sitemizin sorunlarını İlçe Başkanımız gerektiğinde gideriyor İl Başkanımızı da bulmuşken birkaç talebimiz daha vardı onları da ilettik. Gündemden, pandemiden, piyasalardaki durumlardan bahsettik. Sağ olsunlar devletimiz her zaman yanımızda yardımlarını esirgemiyor. Bizde esnaf olarak, çalışanlarımız olarak, yönetim olarak, her zaman devletimizin yanındayız. Kendilerine bizleri ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” cümlelerine yer verdi.

Metal ve Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Müslüm Işık, “Metal ve Tamirciler Esnaf Ve Sanatkârlar Odası olarak kendi sıkıntılarımızı, ihtiyaçlarımızı İl Başkanımıza ilettik, konunun takipçisi olacaklarını bizlere aktardılar. Ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyoruz,” dedi.

AK Parti Birecik İlçe Başkanı Abdulvahap Aktar, “Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifine bizleri ağırladıkları için çok teşekkür ederiz. Esnafımız bizlere sorunlarını ilettiler. Daha önceki ziyaretlerimiz de esnafımızla alakadar olduk. Bundan sonraki ziyaretlerimizi de sık sık gerçekleştireceğimizi kendilerine ilettik. Esnafımızın sorunlarını da taleplerini de araştırıp üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.