Başkan Yeşil; Biz tüm darbe ve darbecilere karşıyız

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil, 28 Şubat darbesinin yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

SİYASET 28.02.2021 13:07:00 0
Başkan Yeşil; Biz tüm darbe ve darbecilere karşıyız

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“ Türkiye demokrasi tarihine kara bir leke olarak kazınan ve ‘post-modern darbe’ olarak adlandırılan 28 Şubat darbesinin üzerinden 24 yıl geçti. 28 Şubat zulmünü ve zalimleri unutmamız mümkün değildir. Birçok günahsız insanımız her türlü yaptırıma maruz bırakılmaya çalışıldığı bu süreçte birçok insanın hayatı da karartıldı. Darbecilerin yapmış oldukları tahribat ülkemizde büyük zararlara neden oldu. Biz tüm darbe ve darbecilere her zaman karşıyız, karşı olacağız.

Silahların gölgesinde siyasetin şekillendiği, manşetlerin tek bir merkezden hazırlandığı, insan haklarının ayaklar altına alındığı 28 Şubat Post-modern darbesini lanetliyorum. Allah bu aziz millete bir daha 28 Şubat yaşatmasın inşallah. Gelecek Partisi olarak biz tüm darbelere ve darbecilere karşıyız. Böyle bir oluşum veya hareket teşebbüsü sırasında ilk önce biz ve partililerimiz tankların önünde göğüslerini siper etmekten asla çekinmeyecektir. Tankların önünde ilk safta biz yer alacağız.

Allah bir daha bu ülkeye 28 Şubat’ın karanlık günlerinin bir benzerini daha görmeyi nasip etmesin. Bu vesileyle 28 Şubat’ın tüm mağdurlarını da anmak istiyorum. Vefat eden mağdurlara ve Özellikle dönemin başbakanı olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’mıza da Allah’tan rahmet diliyorum.