Başkan Yalçınkaya’dan Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

EĞİTİM 3.09.2021 14:24:00 0
Başkan Yalçınkaya’dan Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Akçakale belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya mesajında; Geleceğimizin istikbali olan çocuklarımız aynı heyecan ve coşku ile hayata ilk adım atmanın atmosferini velileri ile birlikte yaşıyorlar. Çocuklar bizim geleceğimizdir, geleceğimizi çağdaş ve modern bir teknolojik sistemle hazırlamak başta öğretmenlerimizin ve velilerin en önemli görevidir. Değerli eğitimcilerimiz ve sevgili veliler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır.

Göz bebeğimiz çocuklarımızın eğitimcilerimizin yoğun emekleriyle aktardıkları bilgi ve birikim neticesinde önemli kazanımlar elde edeceğine ve ülkemizi ve Akçakale’mizi geleceğe güvenle taşıyacaklarına yürekten inanıyorum. İnşallah bu emek ve gayretler ülkemizin daha yüksek hedeflere ulaşmasına katkı sağlayacaktır.

Bu vesile ile idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Sözlerine yer verdi.

Haber: Abdullah Akkurt/ Güneydoğu Gündem